Wie zijn wij

T-Icon is recentelijk begonnen met het geven van Internet workshops aan Senioren. Momenteel worden deze workshops alleen in Kattenbroek (Amersfoort) gegeven, en bij voldoende animo zal worden uitgebreid binnen en buiten Amersfoort.

Ons streven is om oudere en minder oudere mensen dichter tot elkaar te brengen. Ouderen kunnen leren over de enorme mogelijkheden van het Internet, maar aan de andere kant beschikken ze over een levenswijsheid waar anderen veel van kunnen leren.

Workshops

Een eenvoudige manier om oudere mensen meer bekend met maken met Internet. Zij zijn hier vaak niet mee opgegroeid zoals jongeren, maar het is een ideale manier om contact te onderhouden met familie en vrienden, informatie te vinden over hobby’s of om tijd te verdrijven met leuke spellen of andere vormen van Entertainment. Met hulp van vrijwilligers en met donaties van stadsgenoten zal T-icon meer Senioren¬† kunnen bereiken om Workshops te geven.

Levenswijsheid

Senioren zijn de mensen met ervaring in het leven, met wijsheid en kennis waar anderen veel van kunnen leren. Zij kunnen jongeren helpen bij het maken van juiste keuzes, ze leren focussen op wat volgens hun belangrijk is in het leven, en ze vertellen hoe ze niet hun hoofd stoten.  T-icon is bezig antwoorden te verzamelen van Senioren op vele vragen die kunnen helpen meer inzicht te krijgen in het leven.

T-icon wil beide groepen dichter bij elkaar brengen. Enerzijds zijn wij op zoek naar vrijwilligers en donateurs om onze Workshops voor weinig geld te kunnen aanbieden, anderzijds zoeken wij ouderen die bereid zijn hun kennis en ervaring te delen, die we (volledig anoniem) zullen plaatsen om een Website die voor iedereen toegankelijk is.

Ga naar onze Contact pagina als u bereid bent ons te helpen, als Levenservaring-deskundige, als vrijwilliger voor de Workshops, of als donateur.