Nuttige websites

Ik zoek informatie over Mantelzorg, waar vind ik dat? Ik wil iets kopen, maar is deze site wel betrouwbaar? Dat restaurant zit er leuk uit, maar hoe weet ik of het eten wel lekker is? Ik wil mijn autoband vervangen, maar hoe moet dat eigenlijk?

Allemaal vragen waar een kant en klaar antwoord op bestaat, maar wat is dan het antwoord? Gelukkig staat er zo enorm veel informatie op Internet, dat de antwoorden op deze vragen echt wel ergens te vinden zijn. En gelukkig zijn er websites die zich erin gespecialiseerd hebben om je eenvoudig de juiste antwoorden te tonen. Hieronder een aantal mooie voorbeelden. Hiermee hoef je niet meer bang te zijn dat een onbekend restaurant, hotel of electronisch apparaat slechte kwaliteit levert.  Natuurlijk heb je nooit 100% zekerheid, maar deze sites scheiden wel het kaf van het koren.

De onderstaande links geven u toegang tot interessante informatie.

Interessante websites voor senioren in Amersfoort

In De Buurt 033 – Kattenbroek & Hoogland Klik hier
Mantelzorg Klik hier
SeniorWeb Klik hier
In De Buurt 033 voor Senioren in Amersfoort  Klik hier
Boodschappenplusbus  Klik hier
Internet Workshops T.icon.amersfoort@gmail.com

 

Hulp

Wikipedia Zeer nuttige website, hier staat ongelooflijk veel informatie over vele onderwerpen, mensen en noem maar op.
www.wikihow.com Hele leuke moderne site die oplossingen biedt voor vrij veel huishoudelijke vragen, zoals het verwisselen van een band. Stapsgewijs met prachtige video’s bij iedere stap. Heel gebruikersvriendelijk!
Startpagina.nl.

 

Niet heel overzichtelijk, maar hier vind je heel veel gegroepeerde websites die aansluiten bij een bepaald onderwerp.
Vertalen Vertaal vanuit bijna iedere willekeurige taal naar een andere taal.
Omaweetraad.nl Gewoon een hele leuke website met allerlei huishoudelijke tips.

 

Nieuws

www.nos.nl Altijd het laatste nieuws, ook weer en verkeer. Weinig last van reclame, daarom vrij overzichtelijk.
www.nu.nl Meer nieuws dan de vorige, maar ook meer reclame (en is daarmee overzichtelijker).  Ook voor het weer en verkeer, tv-gids en meer.

 

Vergelijkings-sites

  • Kieskeurig.nl – Dit is een ideale site voor het vergelijken van het ene artikel met vergelijkbare artikelen, prijzen van verschillende winkels naast elkaar leggen en in één oogopslag zien of die ene winkel wel betrouwbaar is met zijn leveringen.
  • Consumentenbond.nl – Net als de vorige website kan je hier mooie vergelijkingen zien, met heldere uitleg en beoordelingen van artikelen. Hier moet je vaak wel betalen voor testrapporten, die dan worden opgestuurd.
  • Beslist.nl – Vergelijkbaar met de vorige sites, maar iets informeler en toegankelijker.
  • Iens.nl – Ga eens naar een ander restaurant, en maak u niet te veel zorgen over de kwaliteit. Op deze gerenommeerde website ziet u allerlei beoordelingen en aanbiedingen van vele restaurants in het hele land.