Internet voor Senioren

Deze site is gebouwd tijdens de ontwikkeling van de gelijknamige workshops Internet voor Senioren, die sinds 2017 worden gegeven in Amersfoort met ondersteuning door InDeBuurt033 dat wordt. Ouderen die weinig of geen ervaring hebben met computers worden daarin bekend gemaakt met de vele kanten van het Internet. Klik hier voor meer informatie over de workshops.

De Kracht van de Eenvoud is ons motto. Deze website biedt nuttige en leuke informatie over de regio, gezondheid, ontspanning en meer, op een overzichtelijke manier. Net als de workshops richt deze site zich juist op ouderen, die niet zijn opgegroeid met computers, en niet of nauwelijks betrokken zijn geweest bij de razendsnelle ontwikkeling van het Internet. Maar ze worden toch, net als ieder ander, haast gedwongen om een email adres te hebben, overal een account voor aan te maken en hun weg te vinden op allerlei websites die vol staan met bergen informatie en reclame boodschappen.

Senior is een term die wordt gebruikt om een ervaren sporter aan te duiden, of een collega die al jaren bij het bedrijf werkt. Op deze website hebben we het over mensen die kennis en ervaring hebben op het gebied van het Leven. Ze hebben Levenswijsheid, kunnen zaken in een andere context plaatsen en weten problemen beter te relativeren. Een Senior van het leven is iemand om respect voor te hebben, iemand waar we van kunnen leren. Ook op dit gebied heeft deze website interessante informatie, wij willen ouderen en jongeren met elkaar in contact brengen om van elkaar te leren en iets voor elkaar te betekenen. Bent u als Senior bereid bent om minder oude mensen te voorzien van adviezen, of om uw ervaringen te delen? Klik dan op deze link, uw informatie is bijzonder waardevol voor onze samenleving!

Op deze website staan verwijzingen (links) naar verschillende andere websites, die u direct hiernaartoe leiden als u er op klikt,  dit zijn alle veilige sites (https)