Activiteiten in de buurt

Bent u benieuwd wat er momenteel te doen is in Amersfoort? Of bent u op zoek naar een bepaald onderwerp? Op deze pagina staan verwijzingen naar nuttige informatie hierover. Klik op de links (de onderstreepte tekst) om direct naar de gewenste website te gaan.

  1. In de Buurt. Op deze website ziet u altijd actuele informatie over uitjes, nieuws, evenementen, winkelen en veel meer.
  2. VVV. Hier vindt u veel informatie over plekken om te fietsen of te wandelen, leuke activiteiten met kinderen, cultureel nieuws, bezienswaardigheden en meer over onze regio.
  3. InDeBuurt033. Voor als u meer wilt weten over Mantelzorg, vrijwilligerswerk of initiatieven in de Gemeente Amersfoort. Daarbij ook waardevolle informatie voor kinderen, volwassenen en senioren.
  4. Krant – Amersfoort Nu. Kijk hier voor de krant Amersfoort Nu, te lezen op het internet. Of lees de krant Stad Amersfoort.
  5. Een plattegrond van Amersfoort met Google Maps.  Wilt u een plattegrond zien van Amersfoort, en eenvoudig in- en uitzoomen van uw eigen huis tot de wereldbol, of met Streetview de omgeving verkennen? Met Google Maps kan u de hele wereld over, tot in (bijna) de diepste details.